Featured post
Last Blog Comments
Szarvas Gyula
Szia Zsolt, nem akarsz feltölteni ide is az Olasz fórumról cikkeket?
Új dizájnt kapnak a 2019-es Iphone-ok

Új dizájnt kapnak a 2019-es Iphone-ok

Post in: Belföld / - by - 2019. February 13.

Az idén ősszel bejelentésre kerülő iPhone-ok teljesen megújult dizájnnal sokkolhatják a rajongókat.

Az Apple szeptemberben három iPhone-t leplezhet le, melyekből kettő OLED panelt kap. A friss iparági források szerint a legdrágább iPhone nagyon sokban megújul a jelenlegi csúcs Apple iPhone XS Max-hoz képest.  Az Apple továbbra is ragaszkodni fog a notch-hoz, az XR utódja szélesebbet kap, mint az XS Max utódja, ám több prototípust is láttak már kisebb szenzorszigettel.

Ami a burkolatot illeti, polírozott bevonat várható, hogy javítsák a tapadást és a karcállóságot, ezekben ugyanis nem jeleskednek a 2018-as modellek. Egy másik jelentős változás lesz, hogy míg az androidos gyártók már azon munkálkodnak, hogy megszüntessék a különböző nyílásokat a burkolaton, az Apple még csak most áll át a saját szabványáról USB C portra, bár ebben a részletben a forrás sem volt teljesen biztos.

A különböző források egy dolgot egybehangzóan állítanak, ez az új zöld szín megjelenése az iPhone XR utódja esetében, ez azonban azt is jelenti, hogy a gyártó az egyik jelenleg meglévő árnyalatot kiveszi a kínálatból. Az iPhone XR jelenleg fekete, fehér, sárga, korall, piros és kék színekben is kapható.

Az iPhone XS Max 2019-es változata három szenzorral rendelkezik a hátlapon, az egyik informátor így megerősítette a The Wall Streeet Journal állítását. Ezzel együtt az iPhone XR 2019 frissített dual kamera összeállítással rendelkezik a fotózáshoz. Árak tekintetében nem várható változás.

Fixity

Rizikó nélkül állíthatjuk, hogy nem volt olyan telefon, amit ne láttunk volna darabokban. Sokszor zacskóban kaptuk meg a telefonokat más szervizesektől miután nem boldogultak vele. Mikor első alkalommal láttuk Steve Jobs kezében az Iphonet 2007-ben, még nem tudtuk, hogy éveken belül megváltozik majd a munkánk. A telefonok új generációjával, újfajta meghibásodásokkal kerültünk szembe.
Share this blog:

It will be interesting:

2019. February 28.
0 likes, 122 views
2019. March 21.
0 likes, 111 views