Last Blog Comments
Szarvas Gyula
Szia Zsolt, nem akarsz feltölteni ide is az Olasz fórumról cikkeket?
Nem is olyan soká az autód felismeri, ha ittál

Nem is olyan soká az autód felismeri, ha ittál

Post in: Belföld / - by - 2019. February 6.

Az önvezető autó egy minden szempontból biztonságosabb megoldás. Önnavigáló, érzékeli a környezete részleteit, emberi beavatkozás nélkül képes közlekedni a közúti forgalomban.

Sokak számára viszont újdonság, hogy ezeket az autókat sem lehet „vezetni” bármilyen állapotban, ugyanis vészhelyzet esetén szükség lehet arra, hogy mi vegyük át az irányítást a jármű felett.

A Huawei jelenleg egy olyan technikán dolgozik, ami képessé teszi az önjáró autókat arra, hogy felismerjék, ha a vezetőjük alkoholt fogyasztott, ezt követően pedig eldönti, melyiket alkalmazza a következő közül: az utasok figyelmeztetésétől kezdve akár az is előfordulhat, hogy értesíti a rendőrséget. A tervek szerint számos egyéb hasznos funkcióval is bír majd a program, például felismeri a kábítószer, vagy akár a fegyverek jelenlétét, valamint reagálni tud a vezetője hangulatára.

Az biztos, hogy a későbbi felhasználók véleménye megoszlik majd a rendszer hatásosságát/szükségességét illetően, kíváncsian várjuk a tapasztalatokat vele kapcsolatban.

Uszicar

Amíg Ön megissza kávéját, mi lecseréljük a gumiját! Felejtse el a hosszú sorban állást, várakozást, hívja házhoz – legyen az az ország bármely pontján - éjjel-nappali mobil gumiszervizünket személyautóhoz, kisteherautóhoz! Szervizautónkban korszerű eszközökkel, hosszú évekre visszanyúló szakmai tapasztalattal végzünk defektjavítást, centrírozást, de vállalunk szezonális gumiszerelést, átszerelést, állapotfelmérést vagy tanácsadást is! Vevőink széles kínálatunkból, szakmai segítségünkkel választhatják ki a leginkább megfelelő abroncsokat.
Share this blog:

It will be interesting:

2018. February 12.
1 likes, 28 views
2018. January 12.
2 likes, 145 views