Featured post
2019. January 22.
Last Blog Comments
Szarvas Gyula
Szia Zsolt, nem akarsz feltölteni ide is az Olasz fórumról cikkeket?
Sikerkalauz – Gondolkodásmód 1.

Sikerkalauz – Gondolkodásmód 1.

Post in: Belföld / - by - 2019. February 4.

A sikerkalauzzal ötleteket szeretnék nyújtani azzal kapcsolatban, hogy mik azok a fontos lépések, amik rövidebb úton segíthetnek minket a sikerhez. Ez egyfajta szabadon felhasználható segítség, aminek érdemes minden részét megfontolni – úgyis látjuk majd, hogy mi az, amire egyénileg szükségünk van ahhoz, hogy könnyebben jöjjenek a kívánt eredmények.

Ha azt látjuk, hogy a munkánkban/vállalkozásunkban nem jutunk egyről a kettőre, először is a gondolkodásmódunkat érdemes felülvizsgálni. Változtatni rajta nem annyira egyszerű, mint amilyennek hangzik, azonban ez az, amit bármelyik pillanatban elkezdhetünk – akár most is.

  1. Kezdjük a hiedelmek lebontásával. A legtöbb gondolatunkat arról, hogy hogyan érdemes menedzselni magunkat és az erőforrásainkat, másolás alapján vettük át. Nem biztos azonban, hogy nekünk is ugyanaz működik, ami másnak, és nem lehet mindenkire ráhúzni például azt, amit az iskolarendszer diktál.
  2. Hosszabb távon árthatunk magunknak, ha állandóan érzelmi alapon döntünk. Távolabb visz ugyanis a céljainktól az, ha mindig a könnyebb utat választjuk, hiszen ha nem vállalunk tudatosan nehézségeket, akkor a fejlődésünk üteme is lelassul.
  3. Egyszerűsítés mindenhol. A ma lehetőségei már biztosítják azt, hogy ne kelljen minden egyes részfeladattal túl sok időt eltölteni. Éppen ezért az ember munka közben hajlamos ott is az egyszerű megoldásokat erőltetni, ahol azok nem hozzák a várt eredményt.

User not write anything about he.
Share this blog:

It will be interesting: