Last Blog Comments
Szarvas Gyula
Szia Zsolt, nem akarsz feltölteni ide is az Olasz fórumról cikkeket?
Miért pont a Clover?

Miért pont a Clover?

Post in: Esettanulmány / - by - 2017. November 16.

Személyes megbeszélés alkalmával szakemberekkel tárgyalhat, akik a megbízhatóság és a rugalmasság vezérelvét követve, az Ön igényeit szem előtt tartva igyekeznek a lehető legoptimálisabb megoldást kínálni az irodában felmerülő igényekre (a szaktanácsadástól kezdve, az irodatechnikai eszközökön és az irodaszereken át, egészen a háztartási és konyhai kellékekig), kiváló ár-érték aránnyal.

Széleskörű reklámajándék kínálatunk is számos ügyfelünknek nyújtott már segítséget a karácsonyi nagybevásárlás alkalmával. Amennyiben új logót szeretne, a tervezéstől a kivitelezésig számíthat segítségünkre és szaktudásunkra. Bélyegző készítést is vállalunk cégek, vállalkozások, magánszemélyek számára, egyedi logóval, vagy anélkül. Az általunk kiadott szerződéseken, számlákon kötelezően szerepelnie kell bizonyos adatoknak, melyeket bélyegezni sokkal gyorsabb, egyszerűbb és nem utolsó sorban egységesebb, mint a kézzel írott változat. Ha pedig saját cégünk logója is megjelenik a céges bélyegzőn, az egyediséget kölcsönöz, ráadásul hamisítani is nehezebb. Igény esetén azt is segítünk megtervezni, hogy az Ön által kívánt szöveghez milyen alakú (kör, négyzet, téglalap) és méretű bélyegzőre lesz szüksége.

Végül, de nem utolsó sorban cégünk elkötelezett a környezetvédelem iránt. Ne dobja ki elromlott, meghibásodott gépét azonnal! Vállaljuk az irodatechnikai eszközök javítását, folyamatos szervizelését, illetve beszámítjuk használt gépeit új vásárlása esetén, mert számunkra is fontos, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyunk magunk mögött.

Clover Kft.

Személyes megbeszélés alkalmával szakemberekkel tárgyalhat, akik a megbízhatóság és a rugalmasság vezérelvét követve, az Ön igényeit szem előtt tartva igyekeznek a lehető legoptimálisabb megoldást kínálni az irodában felmerülő igényekre (a szaktanácsadástól kezdve, az irodatechnikai eszközökön és az irodaszereken át, egészen a háztartási és konyhai kellékekig), kiváló ár-érték aránnyal. Széleskörű reklámajándék kínálatunk is számos ügyfelünknek nyújtott már segítséget a karácsonyi nagybevásárlás alkalmával. Amennyiben új logót szeretne, a tervezéstől a kivitelezésig számíthat segítségünkre és szaktudásunkra. Bélyegző készítést is vállalunk cégek, vállalkozások, magánszemélyek számára, egyedi logóval, vagy anélkül. Az általunk kiadott szerződéseken, számlákon kötelezően szerepelnie kell bizonyos adatoknak, melyeket bélyegezni sokkal gyorsabb, egyszerűbb és nem utolsó sorban egységesebb, mint a kézzel írott változat. Ha pedig saját cégünk logója is megjelenik a céges bélyegzőn, az egyediséget kölcsönöz, ráadásul hamisítani is nehezebb. Igény esetén azt is segítünk megtervezni, hogy az Ön által kívánt szöveghez milyen alakú (kör, négyzet, téglalap) és méretű bélyegzőre lesz szüksége. És végül, de nem utolsó sorban cégünk elkötelezett a környezetvédelem iránt. Ne dobja ki elromlott, meghibásodott gépét azonnal! Vállaljuk az irodatechnikai eszközök javítását, folyamatos szervizelését, illetve beszámítjuk használt gépeit új vásárlása esetén, mert számunkra is fontos, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyunk magunk mögött. Vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy együtt tehessük sikeresebbé vállalkozását!
Share this blog:

It will be interesting:

2019. February 5.
0 likes, 62 views