Featured post
2019. February 21.
Last Blog Comments
Szarvas Gyula
Szia Zsolt, nem akarsz feltölteni ide is az Olasz fórumról cikkeket?
Sikerkalauz – Online vállalkozás 1.

Sikerkalauz – Online vállalkozás 1.

Post in: Belföld / - by - 2019. March 18.

Az online vállalkozás indítására vonatkozó rész egy külön, több pontból álló fejezet a Sikerkalauz sorozaton belül. Bátran ajánlom mindenkinek, hogy gondolkodjon el az online vállalkozás adta előnyökön. Elsődleges pozitívuma, hogy ha igazi függetlenségre törekszünk, azt kemény munkával bár, de elérhetjük általa. Képzeljük csak el, hogy egy arra alkalmas eszköz és internetkapcsolat segítségével bárhonnan dolgozhatunk. Így valóban igaz lehet az, hogy a saját ritmusunknak megfelelően dolgozunk, és magunk osszuk be az időnket. További előny lehet az, hogy bővíthető lesz a vállalkozás. Ha a kezdeti repertoárral már elértünk egy számunkra megfelelő szintet, azt ki is tudjuk bővíteni például új termékek felvitelével.

Az online vállalkozás vitathatatlanul olcsóbb. Természetesen, ha valóban minőségi weboldalt szeretnénk, illetve eleget áldozunk a marketingre és a keresőben való megjelenési helyünkre, annak mind-mind ára van, de lényegesen kevesebb, mintha fizikailag ott kellene lennünk valahol. Abban az esetben ugyanis szükségünk van egy arra alkalmas helyiségre, illetve ha nem mindet magunk csinálunk, munkatársakra.

Ha a vállalkozásnak azt a módját választjuk, hogy jelen kell lennünk, akkor lehetőségünk van arra, hogy e célra egy alkalmazott idejét fizessük meg. Ha azonban nem tesszük ezt meg, akkor az ő elfoglaltságait nekünk kell vállalnunk, ez pedig elveszi értékes időnket, ami alatt profitábilisabb dologgal is foglalkozhatnánk.

User not write anything about he.
Share this blog:

It will be interesting:

2019. January 15.
0 likes, 1 views
2019. February 14.
0 likes, 109 views