Featured post
Last Blog Comments
Szarvas Gyula
Szia Zsolt, nem akarsz feltölteni ide is az Olasz fórumról cikkeket?
Mi szól egy kiskutya örökbefogadása mellett?

Mi szól egy kiskutya örökbefogadása mellett?

Post in: Külföld / - by - 2019. March 11.

Tudjuk, hogy nem könnyű döntésre jutni, pláne ha ő lesz az első négylábú, aki onnantól velünk éli majd az életét. Nem győzzük azonban hangsúlyozni, hogy milyen kimeríthetetlen örömforrást veszünk valójában magunkhoz egy kiskutya személyében. Nézzük csak a legfontosabbakat. J

  1. Csökkentik a stresszt

Számtalan kísérlet keretein belül tértek már ki a szakértők arra, hogy mennyivel súlytalanabb az élet, ha minden nap vár minket haza egy négylábú családtag is.

  1. A gyerekek rengeteget fejlődnek általa

Ha a gyerek már egy ideje folyamatosan kifejezi az igényét egy kiskutyára, akkor bátran hallgassunk a megérzésünkre, hiszen nagyon jót tesz majd neki az állat jelenléte. A kognitív és szociális készségeit egyaránt fejleszti majd, és meggyőződésem, hogy a gyerek hangulatára is hatással van az, ha mély barátságot táplál otthon a kutyával.

  1. Aktívan tart

Azok az emberek, akik naponta legalább 20 percig sétáltatják kutyusukat, nagyon gyakran elégedettebbek a súlyukkal, mint mások, akik népszerű diétákat követve próbálják leadni azt a mennyiséget. Ha eddig kerestük azt a mozgásformát, amit jó kedvvel végezhetünk – megtaláltuk. J

Randevau

A RANDEVAU megalakulása Honnan is kezdtük? Meg miért is? Mindig is kutyásak voltunk! Szerettünk volna létrehozni egy oldalt, ahol minden információt megtalálsz, ha te is szereted a kutyákat. És tényleg mindent! Szeretnénk megmutatni a kutya barát helyektől, az állatorvosok és kozmetikusok szolgáltatásain keresztül, mindent egy helyen. És ha ez még nem lenne elég lehetőséged van teljesen ingyenesen regisztrálni az oldalon, ahol egy olyan közösségnek lehetsz a tagja, akik szintén szeretik a kutyákat. A képek megosztásán kívül még sok más lehetőséget is biztosítottunk, mint a blog írása vagy egy esemény létrehozása. „Nagy kutyásként” a mai világban az ismerkedés sem olyan egyszerű, de itt olyanokkal van lehetőséged felvenni a kapcsolatot, akik biztos kedvelik a kutyákat. Nem szerettünk volna különbséget tenni fajtiszta vagy keverék, mentett vagy vett kutya párti között; a legfontosabb, hogy szeresd a kutyát és felelős kutyatartóként biztosíts számára szép életet, ha így teszel, biztos lehetsz benne, hogy meghálálja!
Share this blog:

It will be interesting:

2018. February 13.
2 likes, 48 views