Featured post
2019. January 28.
Last Blog Comments
Szarvas Gyula
Szia Zsolt, nem akarsz feltölteni ide is az Olasz fórumról cikkeket?
Sikerkalauz – Vállalkozásindítás 1.

Sikerkalauz – Vállalkozásindítás 1.

Post in: Belföld / - by - 2019. February 22.

A „Vállalkozásindítás” egy plusz rovat a Sikerkalauzon belül. Hogy azonnal tisztában legyünk ennek a lényegével, és hasznával – ez nem egy olyan sorozat, ami a technikai részletekkel foglalkozik, hiszen az egy sokkal egzaktabb téma, és sokféle kézikönyv van már a témában.

Először is arra bíztatnék mindenkit, hogy ne becsülje alá azokat a személyes fejlődéssel kapcsolatos eredményeket, amiket a vállalkozásindítása során elér. Van egy olyan kezdeti, vagy sok esetben annál kicsivel hosszabb időszak, amivel mindenkinek meg kell küzdenie. Nevezetesen, amikor beleöltünk a vállalkozásindításba sok-sok időt, energiát, és pénzt, az eredmények pedig nem jönnek, vagy nem kielégítőek. Átlagosan mit tekintünk eredménynek? A vállalkozás látványos fejlődését, és az ezzel járó anyagi előrejutást, társadalmi megbecsültséget. Ezekben azonban az a közös, hogy mindegyik időbe telik.

Általában ez is az a pont, ahol sokan feladják, hiszen elindulnak egy úton, elkezdenek létrehozni valamit, majd számolható eredmények hiányában lelkesedésüket vesztik. Viszont ugye a kályhától sem várjuk el azt, hogy meleget adjon, még mielőtt megtöltenénk szénnel? Ugye érezzük a párhuzamot? J

Át kell látnunk, kiemelten fontos, hogy értékelni tudjuk a vállalkozásindítással járó személyiségfejlődést, hiszen ezek az élet minden területén rendkívül hasznos készségek, és el kell fogadni, hogy az első időszakban ilyen formában fizetődnek ki erőfeszítéseink.

User not write anything about he.
Share this blog:

It will be interesting: